Familjen Bus

Hej!

Det här är familjen Bus blogg och en presentation vore kanske på sin plats, så här kommer lite snabb info om mig och familjen!

Annelie

Jag som bloggar heter Annelie. Jag är 36 år gammal, tvåbarnsmamma, maka, syster, dotter och deltidsarbetande banktjänsteman. Innan jag fick barn spelade jag en del golf och simmade på fritiden, nu har jag fullt upp dygnets alla timmar men är lyckligare än någonsin! Att få barn är det bästa som hänt mig och varje dag är ett litet äventyr i sig.

Jag är uppväxt på landsbygden med en syster och två föräldrar som ansträngde sig mycket för att vi skulle ha kul i familjen. Detta är något jag bär med mig och något jag själv försöker skapa i vår familj.

Martin

Martin är min make sen fem år tillbaka. Vi har hängt ihop länge men valde att gifta oss när vi fick reda på att vi väntade barn. Maken är väldigt sportig av sig och gillar att cykla och åka skidor. Det har dock blivit betydligt mindre av den varan sen barnen kom eftersom han precis som jag vill tillbringa så mycket tid som möjligt med våra döttrar. Men vi ser båda fram emot när barnen blir större så vi kan visa dem alla spännande aktiviter man kan ägna sig åt.

Martin kommer från en betydligt större familj än mig med två systrar och en bror. Alla har barn och kusinerna trivs jättebra ihop och det är härligt att se och veta att de har en vän i varandra.

Klara 

Klara är vår äldsta dotter. Hon föddes i januari 2012 och är nu 4 1/2 år. Hon älskar djur, att hjälpa till och att lyssna på sagor.

Lovisa

Lovisa föddes inte så långt efter att Klara kom till världen. Hon är nu 3 år och föddes sommaren 2013. Precis som storasyster gillar också Lovisa att hjälpa till med alltifrån disk till att handla i affären och hon härmar ofta sin storasyster som försöker lära henne allt hon kan.

Glad familj